Bli medlem i Svensk Idrottspsykologisk Förening (SIPF)

Är du en idrottspsykologisk rådgivare, idrottare, tränare eller bara allmänt intresserad av mental träning och idrottspsykologi? I så fall rekommenderar vi dig att bli medlem i Svensk Idrottspsykologisk Förening (SIPF). 

SIPF är en intresseförening för svensk idrottspsykologi som grundades år 2000. Några av SIPFs uppgifter är att främja nätverkande och samarbeten samt att verka för bättre idrottspsykologisk utbildning, tillämpning och forskning. 

Som medlem i SIPF får du bland annat medlemstidningen FLOW, tillgång till stort nätverk och möjlighet att delta i konferenser om idrottspsykologi till ett reducerat pris. 

FLOW är en intressant och givande tidning som bara den är värd medlemsavgiften. Den årliga konferensen (ibland anordnas fler konferenser under ett år) rekommenderar vi starkt att ni besöker. Det är ett jättebra tillfälle att träffa andra duktiga personer i ämnet (idrottspsykologiska rådgivare, psykologer, terapeuter, idrottare, tränare och forskare). Du kommer även kunna ta del av många bra och givande föreläsningar från ledande individer inom svensk och internationell idrottspsykologi.

Klicka här om du vill läsa mer om SIPF och/eller bli medlem i föreningen.

lysander-yuen-LKaN_tqplEw-unsplash
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin