Medarbetare

Medarbetare

Fredrik Weibull

Fredrik Weibull har en European Masters i Sport and Exercise Psychology från Högskolan i Halmstad och en Master of Philosophy (MPhil) i Sport and Exercise Pyschology från University of Birmingham. Han har gått utbildningen Att arbeta som idrottspsykologisk rådgivare (två år på halvfart) som inkluderade arbete med idrottare under handledning. Nu går han en grundutbildning i kognitiv beteendeterapi med inriktning mot elitidrott.

Fredrik har med sin gedigna kunskap om mentala föreställningar tagit fram och utvecklat ett mätinstrument Individual Profile of Imagery Experiences in Sport (IPIES) som han har presenterat och lärt ut runt om i världen.

Fredrik Weibull (idrottspsykologisk rådgivare) har arbetat med prestationspsykologi inom idrotten och näringslivet sedan 2007. Han arbetar med idrottare och hjälper dem utvecklas, må bättre och prestera bättre genom att arbeta med det mentala. Han arbetar med allt från unga juniorer till idrottare i den absoluta världseliten, både inom individuella idrotter och lagidrotter.

Fredrik har skrivit boken Träna tanken tillsammans med Anders Almgren och Mikael Wallsbeck.