Föreläsningar

 

Öppna föreläsningar och seminarier 

Läs mer om föreläsningarna och seminarierna här och se när våra kommande event äger rum. 

 

Föreställ dig din väg till framgång

Nästan alla elitidrottare och framgångsrika företag arbetar strukturerat med ett eller flera mål. Ofta handlar det om tydliga resultatmål såsom OS guld eller en viss omsättning, men hur ser vägen ut fram till målet? Processerna?

Att hantera en medgång är lika svårt som att hantera en motgång, hur kommer det sig? Hur kan du arbeta med att hantera dina prestationer?

Hur kan du på bästa sätt hantera till exempel misstag och nervositet?

Föreställ dig själv lyckas, t.ex. genomföra det perfekta hoppet eller skaka hand efter ett väl genomfört möte. Träna tanken genom att arbeta med mentala föreställningar. Hur kan du göra det?

Detta är exempel på frågeställningar vi hanterar i våra föreläsningar. Utöver det kan du i samband med föreläsningen köpa vår bok Träna tanken – mentala föreställningar i idrotten för ett rabatterat pris.

I föreläsningspaketet ingår även ett möte där vi tillsammans går igenom syfte och målgrupp för att anpassa föreläsningen efter kundens behov.

Vid intresse kontakta fredrik@imaginethat.se för mer info.

 

 

Träna tanken med Fredrik Weibull

Visualisering (mentala föreställningar) används av de flesta elitidrottare inom världseliten för att utvecklas och prestera bättre. I denna föreläsning pratar Fredrik om hur du kan använda dig av visualisering för att utvecklas och prestera bättre inom det du satsar på, vare sig du är t.ex. elitidrottare, företagsledare, medarbetare, polis eller artist. I samband med föreläsningen köpa vår bok Träna tanken – mentala föreställningar i idrotten för ett rabatterat pris. I föreläsningspaketet ingår även ett möte där vi tillsammans går igenom syfte och målgrupp för att anpassa föreläsningen efter kundens behov.

Vid intresse kontakta fredrik@imaginethat.se för mer info.

 

Skräddarsydd föreläsning mot idrotten eller näringslivet i ämnet prestationspsykologi. 

Vid intresse kontakta fredrik@imaginethat.se för mer info.