Workshop

De flesta använder idag visualisering. Men de flesta kan genom enkla steg utveckla sitt visualiseringsanvändande! Ett första steg för att förbättra visualiseringsanvändandet är att bli mer medveten om hur användandet ser ut och skapa lärdom om HUR visualisering kan användas på ett bättre sätt. På en workshop med Imagine that ges information om visualisering, hur DU använder visualisering och slutligen visar vi HUR du redan idag kan börja med att arbeta med visualisering på ett effektivt sätt!

Använd visualisering   =   effektivare arbete   =   ökad lönsamhet!

Vad får du som kund?

–          Kunskap om den mentala tekniken visualisering som ni kan ha med er överallt!

–          Lärdom om att till exempel förbättra din motivation, självförtroende, koncentration!

–          Ökad självkännedom vilken leder till ett förbättrat samarbete med kollegor!

–          Inspiration och engagemang!

Vad får ni som företag?

–          Effektivare medarbetare

–          Mer självsäker personal

–          Utrymme att bygga vidare och behålla denna kunskap om visualisering

Innehåll

  1. Introduktion om visualisering Vad är det? Fungerar det? Varför fungerar det? När fungerar det inte?
  2. Forskning inom visualisering Ta del av aktuell forskningen inom visualisering!Hur använder idrottare visualisering?
  3. Visualisering inom näringslivet Hur kan visualisering användas inom näringslivet?Visa tidigare kunder vi har haft och deras effekt av att använda visualisering
  4. Hur använder du visualisering? Analysera dina visualiseringsupplevelser
  5. Hur god visualiseringsförmåga har du? Lyssna på en visualiseringsövning och skatta din visualiseringsförmåga
  6. Skapa din egen visualiseringsövning Tillsammans med oss skriver du en visualiseringsövning

Anpassade till det unika tillfället

ALLA workshops anpassas till det unika tillfället. Exempel på områden vår workshop kan anpassas för är sälj, arbetsmotivation, kommunikation eller arbetsklimat.

Exempel på tidigare kommentar om en workshop:

”I found this workshop interesting, informative, and practical, particularly for young professionals who serve a variety of individuals. Imagery is a useful technique for improving mental abilities including self-confidence, concentration, motor performance, and anxiety reduction. I wish Fredrik be successful in proliferating this technique.”

”Naivt hoppades jag på att visualisering var en genväg till framgång men så var det naturligtvis inte. Det finns inga quick fixar. Som vanligt är det arbete som gäller. Tankearbete. Känna in sinnena och återskapa den euforiska känslan man hade vid första lyckade dejten, vunna simtävlingen, lovordade skoluppsatsen eller det lyckade säljavtalet. Det gäller att kunna se och känna in slutmålet och strukturera upp handlingarna som leder dit.

Workshopen gav mig verktyg för att strukturera upp tankar och förlopp. Den fick mig att inse sinnenas starka betydelse. Vem minns inte doften av första tjejen? Känslan av ett bra golfslag?

Visualisering är ingen genväg till framgång. Det är framgång.”

Leif Lund

Leif Lund Info & PR

“Detta är en övergripande föreläsning inom visualisering och vill man verkligen börja använda sig av metoden på djupet kan det nog vara en idé att gå det riktiga programmet. Jag vill dock hävda att man får en så pass god insikt och blir så pass bra insatt i verktyget att man med lätthet kan jobba vidare på egen hand. Enligt min mening så är visualisering något som alla kan använda sig av, jag trodde att det var något för extremt målinriktade idrottsstjärnor, men så är absolut inte fallet. Jag rekommenderar varmt Imagine thats workshop i visualisering för alla som har något som dom vill bli bättre på eller förändra och det innefattar nog alla.”

Axel Zaar´
Tacoma Media AB