Idrottspsykologisk rådgivning är aktuellt för elitidrottare, motionärer, barn, föräldrar, och tränare med eller utan funktionsnedsättning. Vi finns som ett stöd för alla dessa målgrupper.

En första kontakt
Innan vi sätter igång arbetet föredrar vi att först ha en avstämning via telefon. Det hjälper oss att få en förståelse för den problematik du vill ha hjälp med. I ett inledande skede lägger vi tid på att få en förståelse för dina unika utmaningar därefter formar vi tillsammans målsättningar för vårt samarbete. Vad vill vi uppnå?

Praktiskt upplägg
Samarbetet innebär samtal och/eller observationer antingen på vår mottagning inne centralt i Stockholm, via Facetime, Skype, telefon eller direkt ute på banan, arenan eller idrottshallen. Utöver samtalen får du som klient uppgifter att arbeta vidare med. Fokus under hela processen ligger på att skapa en önskvärd beteendeförändring.

Priser
Se våra priser här.

Betalning sker via faktura eller Swish. 

Vetenskaplig grund
De arbetsmetoder som vi använder oss av i vårt arbete som idrottspsykologiska rådgivare är de metoder som man idag anser som vetenskapligt utprövade och utvärderade.

Intressant?
Kontakta gärna oss så berättar vi mer om hur vi arbetar med idrottspsykologisk rådgivning!

 Boka tid hos oss här.